Vandaag de dag zijn er meer en meer reizigers, tijdens hun vakantie, op zoek naar de ultieme authentieke belevenis ver weg van het massa toerisme. Maar tot op heden moesten ze hard zoeken naar de beperkte mogelijkheden die door de grote merken in de reiswereld werden aangeboden. Nu is het eerste reismerk dat zich volledig focust op het ervaren van een authentieke belevenis gelanceerd.

Er is een duidelijk tendens zichtbaar onder de reizigers om op zoek te gaan naar plekken weg van de toeristische oorden, weg van de massa en overvolle plekken. In tegenstelling daarvan zoeken ze naar unieke, bijzondere en authentieke belevenissen ver weg van het massa toerisme. Tot op heden moesten ze zoeken tussen duizenden aanbiedingen en het overgrote deel van de aanbiedingen afwijzen om de plekken, die nog onaangetast en niet overvol met toeristen zijn, te vinden. Autentical lanceert nu haar 7 sites, waarbij alles gericht is op de authentieke beleving en het aanbod van vakantiehuizen en appartementen weg van de toeristische oorden, waaronder in de binnenlanden of in residentiële gebieden waar nog geen toeristen komen.

Het is een revolutionair verschil om alleen te focussen op het authentieke, aangezien er geen andere manieren zijn om specifiek op authentieke belevenissen te zoeken. Al de andere merken in de reisbranche bieden een grote selectie aan huuraccommodaties gelegen in de meest populaire gebieden, omdat daar het grootste aanbod is en het meeste geld verdiend kan worden.

Naast aandacht voor authenticiteit, bestaat de innovatie uit het zorgvuldig kiezen van een kleine selectie, originele, bijzondere en unieke vakantiehuizen, die op zichzelf al een belevenis zijn om in te verblijven. Naast hun bijzonderheden, zijn ze geselecteerd op hun locatie, zodat u de authentieke beleving kunt ervaren, terwijl u daar verblijft. Gebruikers hoeven niet elke pagina door te spitten met niet bruikbare, saaie en niet interessante vakantiehuizen, maar komen direct bij de unieke, mooie en originele vakantiehuizen, die direct vanaf de homepage te vinden zijn.

Het innovatieve idee achter Autentical is ontstaan door de oprichters, die reeds meer dan 10 jaar accomodaties in Spanje verhuren. Steeds meer reizigers zoeken naar plekken weg van de traditionele toeristenoorden om zo het echte Spanje op het platteland, in de dorpen en in de gebieden die niet vollopen met toeristen te ontdekken. Ze vragen nu om authentieke belevenissen en originele vakantiehuizen gelegen in de niet toeristische gebieden.

De vraag naar accommodaties in niet toeristische gebieden vraagt om een andere aanpak.
Daarom, is Autentical anders dan de andere verhuursites en focust 100% op unieke, originele en mooie vakantiehuizen gelegen in de niet toeristische plaatsen. De oprichters van Autentical, het Deense echtpaar Rikke en Michael, hebben met zorg elk vakantiehuis, dat zij aanbieden op hun site, geselecteerd. Zodat u niet eerst honderden andere huizen hoeft te bekijken voordat u bij de interessante accommodaties komt. De pagina’s van Autentical zijn niet hetzelfde als bij andere verhuursites – zie zien er anders uit, eenvoudiger en werken snel en efficiënt.
Voor veel reizigers is de vakantie niet langer iets standaards, maar moet het bijzonder zijn, iets anders dan anders en een grote belevenis – het moet iets totaal anders zijn dan de traditionele vakantie. Een dienst die iets anders en unieks levert, die ervoor zorgt dat je die authentieke beleving kunt ervaren, was er niet eerder. Het feit dat er nu een merk is dat de reizigers, die op zoek zijn naar de unieke beleving, 7 bestemmingen in Spanje en later in heel Europa aanbiedt, is het vermelden meer dan waard.

Vanaf nu is het voor de bewuste en kritische reiziger mogelijk om unieke en bijzondere accommodaties te vinden in niet toeristische gebieden – waardoor massa toerisme vermeden wordt en de authentieke beleving ervaren – zonder eerst honderden standaard vakantiehuizen te moeten bekijken – en zonder op zoek te moeten naar een kleine, gespecialiseerde verhuurorganisatie met de juiste prijzen. Het internet heeft het mogelijk gemaakt om het bijzondere en unieke – eenvoudig, rechtstreeks en direct vanuit jouw stoel thuis te kunnen vinden.