Finca bij meer

Beleef de vakantie van je dromen. Wij helpen je graag met het vinden van een bijzondere accommodatie, op een unieke plek en weg van het massatoerisme.

Massatoerisme is verwoestend. Daarom helpen wij reizigers graag met het vinden van bijzondere vakantieplekken en accommodaties, weg van de toeristische bestemmingen. Bij ons ervaar je het echte leven van Andalusië, met al haar karakteristieke elementen en draag je bij aan de lokale gemeenschap.Unieke accommodaties weg van het massatoerisme

Wij bij Autentical zijn de enigen die zorgvuldig unieke en spectaculaire accommodaties selecteren, ver weg van de toeristische gebieden.

Je verdient het niet om te eindigen in overvolle toeristische plaatsen, behandeld te worden als toerist of tussen hordes mensen rond te lopen. Iedereen heeft het recht om het lokale leven te ervaren en unieke, authentieke ervaringen op te doen tijdens de reis.

Massatoerisme is op veel plaatsen zowel verwoestend als ongewenst doordat het de overhand heeft genomen. Maak het verschil door je geld aan kleine gemeenschappen te geven, waar het goed terecht komt en waar je welkom bent.

Rikke & Michael

Rikke & Michael

Wij helpen je graag met goede tips, lokale inzichten en bijzondere accommodaties op de meest unieke plekjes. Je reis wordt een ware authentieke beleving, zoals je het voor ogen hebt.

Als je meer over ons wilt weten, bekijk dan hier ons verhaal: Lees verder.