Beleef de vakantie van uw dromen. Wij helpen u graag met het vinden van een bijzondere accommodatie op een unieke plek, weg van het toerisme.

Massatoerisme is verwoestend. Daarom helpen wij reizigers graag met het vinden van bijzondere vakantieplekken en accommodaties, weg van de toeristische bestemmingen. Bij ons ervaart u het echte leven van Andalusië met al haar karakteristieke elementen en draagt u bij aan de lokale gemeenschap.

U verdient het niet om te eindigen in overvolle toeristische plaatsen, behandeld te worden als toerist of tussen hordes mensen rond te lopen. Iedereen heeft het recht om het lokale leven te ervaren en unieke, authentieke ervaringen op te doen tijdens de reis.

Massatoerisme is op veel plaatsen zowel verwoestend als ongewenst – omdat het de overhand heeft genomen. Maak het verschil door uw geld aan kleine gemeenschappen te geven – waar het goed terecht komt en u welkom bent.

Het Deense koppel Rikke & Michael is Autentical

Wij helpen u graag met goede tips, lokale inzichten en bijzondere accommodaties op de meest unieke plekjes,  zodat uw reis een ware authentieke beleving wordt zoals u voor ogen heeft.

Als je meer over ons wilt weten, bekijk dan hier ons verhaal: Lees veder.