Hoi! Ik ben Michael.Welkom bij Autentical!

Ben je het ook zo zat om overal toeristen tegen te komen?
Wij wel! En daarom hebben we overal op Mallorca gezocht naar plaatsen die hun oorspronkelijke charme hebben behouden. In de directe omgeving van de kust en het binnenland vermeden we toeristische hotspots en ontdekten we originele en unieke plekjes.We hechten veel waarde aan de kleine, lokale, ongestoorde en authentieke plekjes - plekjes die niet vol toeristen zitten.

Op Autentical laten we je het authentieke Mallorca zien

Ervaar het authentieke Mallorca – ver weg van massatoerisme

Overal teveel toeristen? Mallorca is al erg toeristisch – het is moeilijk om mooie plekken te vinden voor authentieke ervaringen. In het noorden van het eiland hebben we echter een paar leuke accommodaties voor u gevonden.

Het is echter wel mogelijk om massatoerisme op Mallorca te vermijden. Autentical helpt je aan spectaculaire accommodaties op plaatsen met weinig toerisme.

AUTENTICAL Get Away From Mass Tourism

"Ontsnap aan de toeristische drukte!"

"Met Rikke en Michael (Autentical) was het echt ongecompliceerd en leuk. Als je even wilt ontsnappen aan de toeristische drukte in Spanje, dan vind je hier een prachtig stukje aarde! Ik kan het alleen maar aanraden!"

- Martina & Micha Herdtfelder

Landinwaarts op Mallorca ontsnap je aan massatoerisme

Mallorca zit bijna overal vol met toeristen. Zowel in het zuiden als in het noorden en aan de oostkust. Maar landinwaarts – vlakbij kleine dorpjes – vind je nog rust.

We hebben een aantal mooie huizen voor je geselecteerd – hier kun je aan massatoerisme ontsnappen.

Filter op maat AUTENTICAL Get Away From Mass Tourism

"Kan me niet mooier voorstellen!"

"Michael en Rikke (Autentical) zijn echt heel vriendelijk en zorgen goed voor hun gasten. We hadden onze vakantie niet mooier en relaxter kunnen voorstellen!"

- Mikka & Eileen P.

De oostkust van Mallorca – minder toerisme – meer authenticiteit.

Mallorca zit bijna overal vol met toeristen. En dichtbevolkt door hotelketens. Niet leuk. Maar op kleinere plaatsen aan de oostkust, zijn er minder toeristen.

Wij hebben een aantal indrukwekkende, knusse villa’s en appartementen aan de oostkust geselecteerd – waar u kunt ontsnappen aan massatoerisme.

Filter op voorzieningen AUTENTICAL Get Away From Mass Tourism

Meer dan 5.000 blije en tevreden gasten sinds 2007

AUTENTICAL Get Away From Mass Tourism

"Nogmaals bedankt voor de 9 mooie dagen!"Reviews lezen

"Alles was precies zoals beschreven en we voelden ons zeer welkom! Groeten uit Noord-Duitsland en wens jullie het allerbeste."

– Kirsten & Jürgen Richter

Ervaar het authentieke Mallorca – ver weg van massatoerisme

Autentical is anders! Hier vind je een kleine, exclusieve selectie van accommodaties op Mallorca – op plaatsen die niet overvol zijn – weg van massatoerisme. Deze zijn echter niet voor iedereen bestemd – ze zijn alleen voor diegenen die unieke en spectaculaire accommodaties kunnen waarderen.

Meer accommodaties AUTENTICAL Get Away From Mass Tourism