Michael beveelt aan:



Autentical beveelt aan

Wij vinden dit appartement een perfecte plek voor liefhebbers van zee en strand, waar je kunt ontspannen en genieten van uw vakantie in alle comfort en rust.

Vanaf 88 € per nacht per persoon

Ga voor prijzen en beschikbare datums naar de kalender onderaan deze pagina

Mooi appartement voor 6 personen, recht tegenover de zee

Een ontzettend mooi en ruim appartement, gelegen tegenover de zee in Puerto de Pollença, in het noorden van Mallorca.

Het appartement heeft een grote woonkamer, keuken, drie slaapkamers, twee badkamers, waarvan één en suite en een terras met uitzicht op de zee. Het heeft airconditioning, wifi, satellietzenders en er is een lift aanwezig. Een perfecte plek voor liefhebbers van zee en strand, waar je kunt ontspannen en genieten van uw vakantie in alle comfort en rust.

Port de Pollença, ook bekend als Puerto Pollensa, is een gezinsvriendelijke toeristenplaats in het noorden van Mallorca. Het is een oud vissersdorp en hoewel het niet zo rijk is aan geschiedenis en cultuur als het stadje Pollença in het binnenland, heeft het zijn weg gevonden naar de geschiedenisboeken. Het beschikt nog steeds over een grote jachthaven waar tegenwoordig meer recreatieboten dan vissersboten liggen. Liefhebbers van geschiedenis kunnen een bezoek brengen aan de oude historische stad Pollensa, een paar kilometer landinwaarts. Hier vind je een schilderachtige geplaveide straat met architectuur die honderden jaren geschiedenis vertegenwoordigt, waaronder de 14e-eeuwse gotische kerk van Sant Jordi, het klooster van Santo Domingo. Er is zelfs een brug over de Torrente de Sant Jordi die dateert uit de Romeinse tijd.

beschikbaarheid & prijzen AUTENTICAL Get Away From Mass Tourism

Autentical Selected



Wil je het authentieke Mallorca ervaren? Boek dan hier:

Details:


Type: Appartament
Ruimte: 140m²
6 gasten (max: 6)
3 slaapkamers
5 bedden
2 Badkamers

Fooien en extra's

geen

Huisregels

Niet toegankelijk voor rolstoelers
Huisdieren in overweging
Kinderen welkom
Feestjes niet toegestaan
Roken buiten toegestaan

Autentical beveelt aan

Wij gebruiken het Your.Rentals systeem omdat dit het beste boekingsplatform voor de kleine nog niet ontdekt plaatsen is.

Neem contact op met Autentical

Wat maakt Autentical anders dan de anderen?
Wij zijn de enigen die zorgvuldig unieke en spectaculaire accommodaties selecteren, ver weg van de toeristische gebieden.

Nog nooit van het boekingssysteem Your.Rentals gehoord?
Your.Rentals is het aangewezen systeem voor eigenaren van unieke kleine 'geheime' plaatsen - ze bieden hun plaatsen autonoom aan en bepalen zelf de voorwaarden.

Meer accommodaties

Het is zeker mogelijk om de toeristenmassa’s te mijden

AUTENTICAL Get Away From Mass Tourism