Michael beveelt aan:



Autentical beveelt aan

Wij vinden dit landhuis in Mallorcaanse stijl en fantastische natuur eromheen, super mooi.

Vanaf 35 € per nacht per persoon

Ga voor prijzen en beschikbare datums naar de kalender onderaan deze pagina

Super mooi landhuis voor 4-6 personen in Mallorcaanse stijl midden in de natuur.

Landhuis met super mooi buitenterras met eethoek, tuin, zwembad, barbecue en een voetbalveld op gras (niet gereglementeerd).

Het huis van 100 m2 bestaat uit een woonkamer, een open keuken naar de eetkamer, twee badkamers en drie slaapkamers. Een van de kamers heeft een tweepersoonsbed van 1.50 m breed en de andere twee hebben elk twee eenpersoonsbedden van 0.90 m breed.

De keuken is voorzien van een koelkast, koffiezetapparaat, magnetron, oven, vaatwasser en wasmachine. Handdoeken, beddengoed, kinderbedje, haardroger, strijkijzer, wifi, satelliet-tv, barbecue en open haard staan allen gratis tot uw beschikking.

Buiten, in de buurt van de grill, is er een toilet en wastafel. Het terrein is omheind en heeft rondom een heg om de privacy te beschermen. In het winterseizoen is de verwarming beschikbaar tegen een toeslag van + 12 € / nacht vanaf 19:00 tot 7.00 uur. Mocht u hier langer gebruik van willen maken, dan kunt u hierover contact met ons opnemen.

Het huis is 2 km van de stad Manacor gelegen, in het oosten van Mallorca en is het de op één na grootste stad van Mallorca, qua grootte en aantal inwoners. Het heeft 27 km kustlijn en een schilderachtig achterland met een uitgebreid gastronomisch aanbod van de traditionele Mallorcaanse keuken met lokale wijnen, tot heerlijke typische gerechten.

De regio Manacor heeft fietspaden aangelegd. Het huis ligt op 12 km van Porto Cristo, waar u van het strand kunt genieten, zwemmen in de baaien en door het water kunt wandelen. Heerlijk dichtbij de ongerepte stranden van Oost-Mallorca.

In de omgeving is een breed scala aan voorzieningen beschikbaar zoals restaurants, golf, tennis, paardrijden, duiken, surfen, boottochten, enz.

De borg van € 300 dient contant bij aankomst te worden betaalt en krijgt u bij vertrek terug indien er geen schade wordt geconstateerd.

Toeristenbelasting niet inbegrepen: 2 € / nacht per volwassene.

beschikbaarheid & prijzen AUTENTICAL Get Away From Mass Tourism

Autentical Selected



Het authentieke Mallorca beleven? Boek hier:

Details


Type: Landhuis
Grootte: 150m²
4-6 Personen (Maximum: 6)
3 Slaapkamers
2 Bedden
3 Badkamers
Vergunning: ETV/6439

Kosten en extra's

Schoonmaak bij vertrek: 75 € (verpllicht)

Huisregels

Roken niet toegestaan
Niet toegankelijk voor rolstoelen
Feesten niet toegestaan
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

Autentical beveelt aan

Wij gebruiken het Your.Rentals systeem omdat dit het beste boekingsplatform voor de kleine nog niet ontdekt plaatsen is.

Neem contact op met Autentical

Wat maakt Autentical anders dan de anderen?
Wij zijn de enigen die zorgvuldig unieke en spectaculaire accommodaties selecteren, ver weg van de toeristische gebieden.

Nog nooit van het boekingssysteem Your.Rentals gehoord?
Your.Rentals is het aangewezen systeem voor eigenaren van unieke kleine 'geheime' plaatsen - ze bieden hun plaatsen autonoom aan en bepalen zelf de voorwaarden.

Veilig boeken via het Your.Rentals systeem (in Engels). Meer dan 5.000 uiterst tevreden gasten sinds 2007.

Het is heel goed mogelijk om massatoerisme te vermijden

Meer accommodaties AUTENTICAL Get Away From Mass Tourism