Michael beveelt aan:



Autentical beveelt aan

Wij vinden dit huis in Mallorcaanse stijl echt ideaal voor grote families of groepen vrienden. Weg van het toerisme, maar toch heel dichtbij alles.

Vanaf 20€ per nacht per persoon

Ga voor prijzen en beschikbare datums naar de kalender onderaan deze pagina

Gerenoveerd huis in Mallorcaanse stijl met tuin en zwembad, op 5 minuten van het historische centrum.

Gelegen in een zeer rustige woonwijk en ideaal voor een familievakantie.

In het hart van het binnenland van Mallorca, Sant Llorenç des Cardassar, met gemakkelijke bereik tot tal van stranden, waaronder Sa Coma en Cala Millor.

Vrijstaand huis van 150 m2 verdeeld over twee verdiepingen. Beneden woonkamer – eetkamer, keuken met terras, badkamer met douche, slaapkamer met tweepersoonsbed (1.50 m breed) en slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (0.90 m breed). Slaapkamer suite op de bovenverdieping met tweepersoonsbed, badkamer met douche, kleedkamer en woonkamer met twee slaapbanken (1.90 x 0.80m). Babybedjes zijn aanwezig.

Het huis heeft een parkeerplaats, een tuin en een zwembad waar u kunt zonnebaden en waar kinderen kunnen spelen en zwemmen. Tevens is er internetverbinding met 7 MB WiFi en satelliet-tv.

De volledig uitgeruste keuken heeft een koelkast, koffiezetapparaat, magnetron, vaatwasser, oven, wasmachine. Verder heeft het huis een houtgestookte open haard.

Het huis ligt in een rustige stedelijke omgeving die toeristen aantrekt maar waar u kunt genieten van de rust van het eiland. De wekelijkse lokale markt van de stad, winkels, bars en restaurants zijn makkelijk te berieken. Half augustus kunt u genieten van het stadsfestival met traditionele evenementen zoals kinderspelen, traditionele dansen of openluchtconcerten.

Wandel- en fietspaden zijn makkelijk te bereiken evenals een breed scala aan aanvullende voorzieningen zoals restaurants, golf, tennis, paardrijden, duiken, surfen, varen, enz.

beschikbaarheid & prijzen AUTENTICAL Get Away From Mass Tourism

Autentical Selected



Het authentieke Mallorca beleven? Boek hier:

Details


Type: Huis
Grootte: 150m²
6-8 Personen (Maximum: 8)
3 Slaapkamers
2 Bedden
2 Badkamers
Vergunning: ET/2658

Kosten en extra's

Schoonmaak bij vertrek: 75 € (verplicht)

Huisregels

Huisdieren niet toegestaan
Roken niet toegestaan
Kinderen welkom
Niet toegankelijk voor rolstoelen
Feesten niet toegestaan

Autentical beveelt aan

Wij gebruiken het Your.Rentals systeem omdat dit het beste boekingsplatform voor de kleine nog niet ontdekt plaatsen is.

Neem contact op met Autentical

Wat maakt Autentical anders dan de anderen?
Wij zijn de enigen die zorgvuldig unieke en spectaculaire accommodaties selecteren, ver weg van de toeristische gebieden.

Nog nooit van het boekingssysteem Your.Rentals gehoord?
Your.Rentals is het aangewezen systeem voor eigenaren van unieke kleine 'geheime' plaatsen - ze bieden hun plaatsen autonoom aan en bepalen zelf de voorwaarden.

Veilig boeken via het Your.Rentals systeem (in Engels). Meer dan 5.000 uiterst tevreden gasten sinds 2007.

Het is heel goed mogelijk om massatoerisme te vermijden

Meer accommodaties AUTENTICAL Get Away From Mass Tourism
Unieke finca´s en huizen weg van het toerisme op Mallorca