Michael beveelt aan:



Autentical beveelt aan

Wij vinden dit appartement vlakbij het het strand en de zee perfect om te genieten van een rustige vakantie.

Vanaf 35 € per nacht per persoon

Ga voor prijzen en beschikbare datums naar de kalender onderaan deze pagina

Mooi appartement voor 4 personen, vlakbij de zee

Mooi appartement op de begane grond, met uitzicht op zee, in Puerto de Pollença, op slechts een paar meter van het strand.

Het appartement heeft een ruime woonkamer die uitkomt op een groot terras, een keuken met bijkeuken en wasplaats, twee slaapkamers, twee badkamers, airconditioning en wifi. Het ligt op een rustige plek, perfect om te genieten van je vakantie, dichtbij het strand en de zee.

Port de Pollença, ook bekend als Puerto Pollensa, is een gezinsvriendelijke toeristenplaats in het noorden van Mallorca. Het is een oud vissersdorp en hoewel het niet zo rijk is aan geschiedenis en cultuur als het stadje Pollença in het binnenland, heeft het zijn weg gevonden naar de geschiedenisboeken. Het beschikt nog steeds over een grote jachthaven waar tegenwoordig meer recreatieboten dan vissersboten liggen. Liefhebbers van geschiedenis kunnen een bezoek brengen aan de oude historische stad Pollensa, een paar kilometer landinwaarts. Hier vind je een schilderachtige geplaveide straat met architectuur die honderden jaren geschiedenis vertegenwoordigt, waaronder de 14e-eeuwse gotische kerk van Sant Jordi, het klooster van Santo Domingo. Er is zelfs een brug over de Torrente de Sant Jordi die dateert uit de Romeinse tijd.

beschikbaarheid & prijzen AUTENTICAL Get Away From Mass Tourism

Autentical Selected



Het authentieke Mallorca beleven? Boek hier:

Details:


Type: Appartement
Ruimte: 80m²
4 gasten (max: 4)
2 slaapkamers
3 bedden
2 Badkamers

Fooien en extra's

geen

Huisregels

Huisdieren niet toegestaan
Feestjes niet toegestaan
Niet toegankelijk voor rolstoelers
Kinderen welkom
Roken buiten toegestaan

Autentical beveelt aan

Wij gebruiken het Your.Rentals systeem omdat dit het beste boekingsplatform voor de kleine nog niet ontdekt plaatsen is.

Neem contact op met Autentical

· Wat maakt Autentical anders dan de anderen?
Wij zijn de enigen die zorgvuldig unieke en spectaculaire accommodaties selecteren, ver weg van de toeristische gebieden.

· Waarom gebruiken wij het boekingssysteem Your.Rentals?
Your.Rentals is het voorkeursplatform voor eigenaren van unieke kleine 'geheime' accommodaties: zij presenteren zelf hun plaatsen en bepalen zelf de voorwaarden.

Meer accommodaties

Het is zeker mogelijk om de toeristenmassa’s te mijden

AUTENTICAL Get Away From Mass Tourism