Michael beveelt aan:



Autentical beveelt aan

We vinden deze gezellige villa ideaal voor diegene die graag in een landelijke omgeving wil verblijven, maar toch vlakbij de kust

Vanaf 30 € per nacht per persoon

Ga voor prijzen en beschikbare datums naar de kalender onderaan deze pagina

Gezellige Villa in Can Picafort, landelijk gelegen, maar toch vlakbij de kust

Deze gezellige villa, gelegen op het platteland, is geschikt voor 10 personen. Het terrein is omheind, heeft een zwembad, jacuzzi, tafeltennis, biljart, volleybal, jeu de boules en beschikt over een eigen sportruimte

De Villa is zeer warm en gezellig ingericht. Het is rustig en landelijk gelegen, maar toch ook dichtbij de kust. Het heeft 5 slaapkamers en is geschikt voor maximaal 10 personen. Het heeft een open keuken wat van alle gemakken is voorzien. Het perceel is geheel omheind, heeft een eigen zwembad, jacuzzi (onverwarmd) en je kunt er verschillende activiteiten ondernemen, zoals tafeltennis, minigolf, jeu de boules, biljart en volleybal. Er is zelfs een sportruimte aanwezig. Kortom een ideale plek waar alle ingredienten aanwezig zijn voor een sportieve vakantie of om bij te komen en te ontspannen aan het zwembad.

De villa is zeer rustig en landelijk gelegen. Het ligt 3 km van “can picafort”, waar ook de dichtbijzijnde supermarkt bevindt, 20 km van de golfbaan “Aucanada golf”, en 60 km van de luchthaven “palma de mallorca “.

beschikbaarheid & prijzen AUTENTICAL Get Away From Mass Tourism

Autentical Selected



Wil je het authentieke Mallorca beleven? Boek dan hier:

Details:


Type: Villa
Ruimte: 350m²
10 gasten (max: 10)
5 slaapkamers
8 bedden
4 Badkamers

Fooien en extra's

Babybed: geen
Kinderstoel: geen

Huisregels

Feestjes niet toegestaan
Kinderen welkom
Roken buiten toegestaan
Huisdieren in overleg
Niet toegankelijk voor rolstoelers

Autentical beveelt aan

Wij gebruiken het Your.Rentals systeem omdat dit het beste boekingsplatform voor de kleine nog niet ontdekt plaatsen is.

Vragen? Neem contact op Annie

Wat maakt Autentical anders dan de anderen?
Wij zijn de enigen die zorgvuldig unieke en spectaculaire accommodaties selecteren, ver weg van de toeristische gebieden.

Nog nooit van het boekingssysteem Your.Rentals gehoord?
Your.Rentals is het aangewezen systeem voor eigenaren van unieke kleine 'geheime' plaatsen - ze bieden hun plaatsen autonoom aan en bepalen zelf de voorwaarden.

Meer accommodaties

Het is zeker mogelijk om de toeristenmassa’s te mijden

AUTENTICAL Get Away From Mass Tourism