Michael beveelt aan



Autentical beveelt aan

We vinden deze fantastische villa geweldig om met het hele gezin dichtbij het strand te verblijven, maar toch in de woonwijk Playamar met slechts een paar hotels

vanaf 30€ /nacht /persoon

Vind de exacte prijzen in de boeking kalender onderaan de pagina

Fantastische villa voor 8-10 personen in het minder toeristische gebied van Torremolinos

Deze geweldige villa ligt in de buurt van het strand Playamar. Het beschikt over een eigen zwembad, patio en tuin. Het heeft een groot patio met uitzicht over het zwembad.

De villa heeft 5 slaapkamers, 5 badkamers, een flatscreen-tv, een eethoek, een volledig uitgeruste keuken en een patio met uitzicht op het zwembad. Er is gratis WiFi en gratis privé parkeergelegenheid. De accommodatie heeft airconditioning en een balkon.

Populaire bezienswaardigheden in de buurt van de villa zijn het strand Playamar, het strand Bajondillo en het strand Los Alamos. De dichtstbijzijnde luchthaven is Malaga, op 7 km van de accommodatie.

beschikbaarheid & prijzen AUTENTICAL Get Away From Mass Tourism

Autentical Selected



Ervaar het authentieke Andalusië? Boek hier:

Details


Type: Villa
Ruimte: 400m²
8-10 gasten (max: 10)
5 slaapkamers
9 bedden
5 Badkamers

Fooien and extra's

Eindschoonmaak: 150 € (verplicht)

Huisregels

Niet toegankelijk voor rolstoelers
Kinderen welkom
Roken toegestaan
Feestjes niet toegestaan
Huisdieren toegestaan

Autentical beveelt aan

Wij gebruiken het Your.Rentals systeem omdat dit het beste boekingsplatform voor de kleine nog niet ontdekt plaatsen is.

· Wat maakt Autentical anders dan de anderen?
Wij zijn de enigen die zorgvuldig unieke en spectaculaire accommodaties selecteren, ver weg van de toeristische gebieden.

· Waarom gebruiken wij het boekingssysteem Your.Rentals?
Your.Rentals is het aangewezen systeem voor eigenaren van unieke kleine 'geheime' plekken. Ze bieden hun plekken autonoom aan en bepalen zelf de voorwaarden.

90% van alle reizigers belandt in toeristenmassa!

Je ziet de toeristenmassa niet in catalogi of op websites – helaas ontdekt u ze pas als u er bent… Onze missie is om de toeristische valkuilen voor u te ontdekken – en alleen echte authentieke verblijfsplaatsen aan te bieden – om te voorkomen dat u in de val loopt.

Meer weten over Autentical

AUTENTICAL Get Away From Mass Tourism