Michael beveelt aan:



Autentical beveelt aan

We vinden dit fantastisch mooie en nieuw gebouwde villa ideaal voor maximaal comfort en afgelegen van de toeristische gebieden.

Vanaf 41 € per nacht per persoon

Ga voor prijzen en beschikbare datums naar de kalender onderaan deze pagina

Fantastisch mooie villa voor 6 personen in de buurt van het strand van Sa Rapita

Uw kinderen zullen het geweldig vinden om hun speelplaats met de kippen te delen! Op een rustige locatie in het open landschap en op slechts ongeveer 15 minuten rijden van de stad Llucmayor en de fijne zandstranden van Es Trenc, misschien wel het populairste en mooiste strand van Mallorca.

Een ideaal vakantiehuis voor families en vriendengroepen voor maximaal 6 personen. Als u met 8 personen wilt komen, dan kunt u gebruik maken van het kleine bijgebouwtje, die plaats biedt aan twee extra personen. Vraag naar meer details over deze oplossing.

Het aangename zwembad en de ruimte daaromheen biedt voldoende ruimte voor kinderen te spelen. Het ruime zonneterras is comfortabel ingericht met ligstoelen en hangmatten, waar u kunt genieten van de weldaden van de zomer op Mallorca. Proef de lekkernijen van een barbecue op het overdekte terras, omgeven door uitgestrekte grasvelden en goed onderhouden mediterrane tuinen met opvallende fruitbomen en kleurrijke bloemen en planten. Op een paar meter van het huis houden de eigenaren enkele kippen. Ze delen verse eieren en de vruchten van de bomen, die het omringende landschap kenmerken, graag met u.

Alles is beschikbaar voor de gasten. Je kunt de kippen en de boomgaard met sinaasappels bezoeken! Een geweldige plek voor mensen die willen ontsnappen aan het normale leven!

Llucmayor is een gezellig dorp dat rijk is aan geschiedenis en mogelijkheden op het gebied van bars, restaurants en supermarkten. Het huis ligt aan de voet van de berg Randa en biedt, dankzij de twee heiligdommen die zich daar bevinden, een bevoorrecht uitzicht op de bergen van Randa met haar magische sfeer. De stad heeft een uitstekende toegang tot de snelweg en ligt zeer dicht bij de internationale luchthaven Son Sant Joan en de stad Palma.

beschikbaarheid & prijzen AUTENTICAL Get Away From Mass Tourism

Autentical Selected



Het authentieke Mallorca beleven? Boek hier:

Details


Type: Villa
Grootte: 160m²
6 Personen (Maximum: 6)
3 Slaapkamers
2 Bedden
2 Badkamers

Kosten & extra's

Schoonmaak bij vertrek: inclusief

Huisregels

Feesten niet toegestaan
Roken toegestaan
Huisdieren toegestaan
Niet toegankelijk voor rolstoelen
Kinderen welkom

Autentical beveelt aan

Wij gebruiken het Your.Rentals systeem omdat dit het beste boekingsplatform voor de kleine nog niet ontdekt plaatsen is.

Neem contact op met Autentical

Wat maakt Autentical anders dan de anderen?
Wij zijn de enigen die zorgvuldig unieke en spectaculaire accommodaties selecteren, ver weg van de toeristische gebieden.

Nog nooit van het boekingssysteem Your.Rentals gehoord?
Your.Rentals is het aangewezen systeem voor eigenaren van unieke kleine 'geheime' plaatsen - ze bieden hun plaatsen autonoom aan en bepalen zelf de voorwaarden.

· Veilig boeken via het Your.Rentals systeem (in Engels). Meer dan 5.000 uiterst tevreden gasten sinds 2007.

Het is zeker mogelijk om de toeristenmassa’s te mijden

Meer accommodaties AUTENTICAL Get Away From Mass Tourism