Michael beveelt aan:



Autentical beveelt aan

We vinden dat dit prachtige duplex herenhuis echt mooi is ingericht - perfect voor gezinnen die iets leuks en privés willen.

Vanaf 30 € per nacht per persoon

Ga voor prijzen en beschikbare datums naar de kalender onderaan deze pagina

Mooi duplex herenhuis in Porto Colom voor 6 personen met zwembad, jacuzzi, airconditioning en WiFi

Dit onlangs gerenoveerde huis heeft 3 slaapkamers (2 slaapkamers met tweepersoonsbedden en 1 slaapkamer met slaapbank en kinderbedje) verdeeld over 2 verdiepingen met ruimte voor maximaal 6 personen.

Het huis heeft 2 badkamers (1 en suite en whirlpool) en een toilet op de begane grond, een volledig uitgeruste keuken en een grote woonkamer met gratis WiFi en een flatscreen-tv met internationale zenders. De woning heeft een eigen tuin van ca. 140 m², een prachtige eetkamer (afgesloten terras van 15 m²) met uitzicht op de privé tuin, een penthouse terras boven met schitterend uitzicht en een gemeenschappelijk zwembad.

Het herenhuis is zeer rustig gelegen nabij de baai van Cala Marsal, op slechts 15 minuten lopen. Natuurliefhebbers vinden hier het ideale vertrekpunt voor een wandeling of fietstocht door de typische landschappen. Op slechts 500 meter afstand, ligt het centrum van Porto Colom met zijn natuurlijke haven en heerlijke visrestaurants. ’s Avonds kunt u na het diner van de diverse gezellige bars en cafés met live muziek genieten. Golfliefhebbers vinden de beroemde ‘vall D’or Club’ op slechts 2 km afstand. De haven van Porto Colom is het ideale startpunt voor een fantastische boottocht.

Portocolom is de haven van Felanitx. Het is een rustige zeehaven in het zuidoosten van Mallorca, een van de grootste natuurlijke havens van het eiland, een schuilplaats voor veel boten in de zomer die op zoek zijn naar het kalme water. Een uitstekende plek voor wie op zoek is naar een plek waar ze de typische charme van de zee en een vissershaven kunnen vinden. Het typische beeld wordt benadrukt door de vuurtoren in de baai en het heiligdom van Sant Salvador, dat ons in de gaten houdt.

De wandelingen door de haven trekt jaarlijks duizenden toeristen en velen van hen zijn al gevangengenomen inwoners van de haven. De sterke groei van Porto Colom als gevolg van de massale komst van toeristen en de bouw van hotels is er niet in geslaagd het imago van de zeehaven met zijn pittoreske hoekjes te vernietigen.

De kust van Felanitx heeft talrijke ongerepte en paradijselijke baaien van uitzonderlijke schoonheid. De meest uitgebreide is Cala Marçal, dat allerlei voorzieningen biedt. S’Arenal in de buurt van de vuurtoren, is kleiner. Andere, ontoegankelijke baaien zijn te bereiken met boten die vanuit de haven excursies aanbieden.

Het ligt ongeveer 12 km van Cala D’or en ongeveer 9 km van Cala Murada en heeft ongeveer 70 inwoners, hoewel dit aantal tijdens de zomermaanden toeneemt. Het dorp is verdeeld in twee delen: de oude stad rond het havengebied en het andere deel is het toeristengebied met een goede supermarkt, winkels en uitstekende lokale restaurants en bars.

Naast een vissershaven vinden we ook de “Nautical Club van Porto Colom”, waar veel plezierboten hun reis beginnen. Het strand “Cala Marsal” is een groot strand met fijn zand, dat zelfs in het hoogseizoen relatief rustig kan zijn. Dit strand is 90 meter lang en 150 meter breed. Een prachtige baai met kristalheldere water met een goede infrastructuur en vele voorzieningen voor de bezoekers

beschikbaarheid & prijzen AUTENTICAL Get Away From Mass Tourism

Autentical Selected



Het authentieke Mallorca beleven? Boek hier:

Details


Type: Herenhuis
Grootte: 145m²
6 Personen (Maximum: 6)
3 slaapkamers
1 Bed
3 Badkamers
Vergunning: ETV/7070

Kosten en extra's

Schoonmaak bij vertrek: 180 € (verplicht)

Huisregels

Niet toegankelijk voor rolstoelen
Roken buiten toegestaan
Feesten niet toegestaan
Huidieren niet toegestaan
Kinderen welkom

Autentical beveelt aan

Wij gebruiken het Your.Rentals systeem omdat dit het beste boekingsplatform voor de kleine nog niet ontdekt plaatsen is.

Neem contact op met Autentical

Wat maakt Autentical anders dan de anderen?
Wij zijn de enigen die zorgvuldig unieke en spectaculaire accommodaties selecteren, ver weg van de toeristische gebieden.

Nog nooit van het boekingssysteem Your.Rentals gehoord?
Your.Rentals is het aangewezen systeem voor eigenaren van unieke kleine 'geheime' plaatsen - ze bieden hun plaatsen autonoom aan en bepalen zelf de voorwaarden..

Veilig boeken via het Your.Rentals systeem (in Engels). Meer dan 5.000 uiterst tevreden gasten sinds 2007.

Het is heel goed mogelijk om massatoerisme te vermijden

Meer accommodaties AUTENTICAL Get Away From Mass Tourism