Michael beveelt aan:



Autentical beveelt aan

Deze woning is ideaal voor familie of vrienden die de vakantie samen willen doorbrengen en tegelijkertijd van hun privacy willen genieten.

Vanaf 48 € per nacht per persoon

Ga voor prijzen en beschikbare datums naar de kalender onderaan deze pagina

Villa ‘Mari Pili’, gelegen 200 meter van het strand, voor 12 personen

Deze geweldige Villa is een prachtig accommodatie dat bestaat uit 2 geschakelde villa’s, die alleen samen gehuurd kunnen worden. Het heeft in totaal 6 tweepersoonkamers en is geschikt voor maximaal 12 personen.

Elke villa heeft zijn eigen ingang, 3 tweepersoonskamers, woonkamer en een volledig uitgeruste keuken. De keuken van Villa Pili is voorzien van een grote eettafel met 12 stoelen, om samen van de maaltijden te kunnen genieten. Beide villa’s hebben schuifdeuren die openen naar het gemeenschappelijke terras met tuin, zwembad en barbecue. Elke villa heeft op zijn terras een eigen tafel en stoelen, maar ze kunnen worden samengevoegd om gezamelijk van de maaltijden te genieten. Twee luifels zorgen voor schaduw tijdens de vele zonnige dagen. De woonkamer op de begane grond van Villa Pili is voorzien van een airconditioning unit.


Deze woning is ideaal voor familie of vrienden die hun vakantie samen willen doorbrengen en tegelijkertijd van wat privacy willen genieten. Het mooie en kindvriendelijke strand Cala Marsal ligt op 200 meter

beschikbaarheid & prijzen AUTENTICAL Get Away From Mass Tourism

Autentical Selected



Het authentieke Mallorca beleven? Boek hier:

Details:


Type: Villa
ruimte: 320m²
12 gasten (max 12)
6 slaapkamers
9 bedden
4 Badkamers

Fooien en extra's

Eindschoonmaak: 200 € (verplicht)

Huisregels

Huisdieren in overleg
Niet toegankelijk voor rolstoelers
Feestjes toegestaan
Kinderen welkom
Roken buiten toegestaan

Autentical beveelt aan

Wij gebruiken het Your.Rentals systeem omdat dit het beste boekingsplatform voor de kleine nog niet ontdekt plaatsen is.

Neem contact op met Autentical

· Wat maakt Autentical anders dan de anderen?
Wij zijn de enigen die zorgvuldig unieke en spectaculaire accommodaties selecteren, ver weg van de toeristische gebieden.

· Waarom gebruiken wij het boekingssysteem Your.Rentals?
Your.Rentals is het voorkeursplatform voor eigenaren van unieke kleine 'geheime' accommodaties: zij presenteren zelf hun plaatsen en bepalen zelf de voorwaarden.

Meer accommodaties

Het is zeker mogelijk om de toeristenmassa’s te mijden

AUTENTICAL Get Away From Mass Tourism