Michael beveelt aan:



Autentical beveelt aan

Deze schitterende villa, vlakbij het strand is een heerlijke plek om met vrienden je vakantie te vieren.

Vanaf 24 € per nacht per persoon

Ga voor prijzen en beschikbare datums naar de kalender onderaan deze pagina

Cala Murta, een schitterende villa voor 12 personen, 100 meter van de zee

Chalet Cala Murta, is een geweldige villa, met gedeeld zwembad en uitzicht op zee. Deze villa ligt op 100 meter van de kust van Porto Cristo en het is 20 minuten lopen naar het strand van Porto Cristo.

De villa bestaat uit twee onafhankelijke huizen (onze villa en de volgende waar lokale mensen wonen), die de buitenruimte, het zwembad, het terras en de toegang tot het gebouw delen. Het heeft een gemeenschappelijk buitenzwembad van 12x4m, een terras, een eigen barbecueplek en een veranda. Het interieur van het huis van 400 m2 heeft ruime kamers verdeeld over drie verdiepingen. 6 slaapkamers en 4 badkamers.

De begane grond heeft een binnenruimte met barbecue, extra keuken met eettafel, een slaapkamer met tweepersoonsbed en badkamer. Het geeft toegang tot het zwembad en de tuin.
de eerste verdieping heeft een grote keuken, woonkamer met toegang tot het terras met uitzicht op het zwembad. Drie slaapkamers, een speelkamer en twee badkamers.
De tweede verdieping heeft twee slaapkamers en een badkamer.

Het huis ligt op 100 meter van de zee en vanuit het huis heb je toegang tot de kleine baai van Murta. Vlakbij is gelegen het strand van Porto Cristo (1,7 km) en de jachthaven. Je hebt gemakkelijk toegang tot de nabijgelegen stranden van Cala Mandia en Cala Anguila, die bekroond zijn met een blauwe vlag vanwege het witte zand en het transparante water. In de buurt liggen de maagdelijke stranden van het oosten van Mallorca.

In de omgeving zijn er verschillende voorzieningen en activiteiten, zoals restaurants, golf, tennis, paardrijden, duiken, surfen, boottochten, enz.

beschikbaarheid & prijzen AUTENTICAL Get Away From Mass Tourism

Autentical Selected



Wil je het authentieke Mallorca beleven? Boek dan hier:

Details:


Type: Villa
Ruimte: 250m²
12 gasten
6 slaapkamers
6 bedden
4 Badkamers

Fooien en extras

Eindschoonmaak: 312.5 € (verplicht)

Huisregels

Roken niet toegestaan
Feestjes niet toegestaan
Niet toegankelijk voor rolstoelers
Kinderen zijn welkom
Huisdieren niet toegestaan

Autentical beveelt aan

Wij gebruiken het Your.Rentals systeem omdat dit het beste boekingsplatform voor de kleine nog niet ontdekt plaatsen is.

Vragen? Neem contact op Annie

· Wat maakt Autentical anders dan de anderen?
Wij zijn de enigen die zorgvuldig unieke en spectaculaire accommodaties selecteren, ver weg van de toeristische gebieden.

· Waarom gebruiken wij het boekingssysteem Your.Rentals?
Your.Rentals is het voorkeursplatform voor eigenaren van unieke kleine 'geheime' accommodaties: zij presenteren zelf hun plaatsen en bepalen zelf de voorwaarden.

Meer accommodaties

Het is zeker mogelijk om de toeristenmassa’s te mijden

AUTENTICAL Get Away From Mass Tourism