Michael beveelt aanBoek bij Autentical

Wij vinden dit gerenoveerde vissershuisje, gelegen in een traditioneel vissersdorp, de ideale plek om het authentieke Portugal te ervaren.

Vanaf 23 € per nacht per persoon

Ga voor prijzen en beschikbare datums naar de kalender onderaan deze pagina

Een gerenoveerd vissershuisje voor 2 tot 5 personen, gelegen in een traditioneel autenthiek vissersdorpje

Brisa Casa da Ria is een vissershuis wat onlangs is gerenoveerd voor een comfortabele vakantie. Het is gelegen in een rustige straat in santa Luzia, een traditioneel vissersdorp, waar je nog het autenthieke Portugal kunt ervaren. De woning ligt dichtbij Rio Formosa en zijn prachtige stranden.

Santa Luzia is een prachtig vissersdorp in de oostelijke Algarve, dat beroemd is om zijn octopus. De vissersvloot van het dorp is gespecialiseerd in octopusvissen met behulp van traditionele en duurzame technieken, terwijl de restaurants langs de haven dit lastige gerecht hebben geperfectioneerd.

Santa Luzia ligt in het Natuurpark Ria Formosa. Ten zuiden van het dorp zijn lagunes en er heerst een rust die een hemel zijn voor waadvogels en zeeleven. Je kunt gemakkelijk vanaf je vakantiewoning de lagune bereiken, waar vele restaurants zijn en evenals de pier waar een kleine boot je in een paar minuten naar het strand van “Terra estreita” brengt. Verderop is er een klein treintje dat je naar het beroemde strand van Barril brengt. De stranden maken deel uit van het lagune-eiland “ilha de Tavira”, waar je geen voertuig zult tegenkomen.

Santa Luzia ligt op een half uur rijden van het vliegveld Faro en 4 km van de prachtige stad Tavira. Dit is makkelijk per voet of met de fiets te bereiken. Santa Luzia het het perfecte startpunt om de Algarve verder te verkennen. De diverse zandstranden gelegen in het oosten, de indrukwekkende kliffen in het westenof de autenthieke dorpjes gelegen in het binnenland. Zelfs het nabijgelegen Andalusië, de wonderen van Sevilla zijn slechts op 1u30 rijden. En wie er van golfen houdt zal zeker niet terleurgesteld worden door de vele golfbanen in de omgeving.

AUTENTICAL Get Away From Mass Tourism

Autentical SelectedWil je het authentieke Portugal ervaren? Boek dan hier:

Details


Type: Vakantiehuis
Ruimte: 105m²
2 gasten (max. 5)
3 slaapkamers
5 bedden
2 Badkamers

Fooien en extra's

Eindschoonmaak: 35 € (Optioneel)

Huisregels

Huisdieren in overweging
Niet geschikt voor rolstoelers
Feestjes niet toegestaan
Roken buiten toegestaan
Kinderen welkom

Boek bij Autentical

We gebruiken Your.Rentals omdat dit het beste boekingsplatform is voor de kleine nog niet ontdekte plaatsen.

Vragen? Neem contact op met Annie

Nog nooit van Autentical gehoord?
Autentical is nog onbekend omdat het geen multinationaal conglomeraat is. Het is gemaakt door huiseigenaren - voor huiseigenaren!

Nog nooit van het boekingssysteem Your.Rentals gehoord?
Your.Rentals is het aangewezen systeem voor eigenaren van unieke kleine 'geheime' plaatsen - ze bieden hun plaatsen autonoom aan en bepalen zelf de voorwaarden.

Veilig boeken via het Your.Rentals boekingsplatform (in Engels). Meer dan 5000 uiterst tevreden gasten boekten sinds 2007.

Het is zeker mogelijk om de toeristenmassa’s te mijden

Meer accommodaties AUTENTICAL Get Away From Mass Tourism