Michael beveelt aan



Autentical beveelt aan

Wij vinden Casa Mestra een ideale plek voor golf liefhebbers, voor gezinnen met kleine kinderen of koppels die kunnen genieten van de rustige omgeving van de villa.

Vanaf 23€ per nacht per persoon

Ga voor prijzen en beschikbare datums naar de kalender onderaan deze pagina

‘Casa Mestre’ een prachtige 3 slaapkamer villa, ideaal voor gezinnen die in alle privacy en rust van hun vakantie willen genieten.

‘Casa Mestre’, gelegen in Vilamoura, is geschikt voor 6 personen. Er is een groot omheind zwembad, een beschutte buitenplaats met een ingebouwde BBQ en een mooi onderhouden omheinde tuin met veel schaduw.

In de buurt liggen er een paar golfbanen en het is een paar minuten rijden van de beroemde Old Course in Vilamoura. De andere populaire golfbanen van Vilamoura liggen direct voor de deur Pinhal, Old Course, Laguna, Millennium en de Victoria Gc. Door de centrale ligging heb je keus uit alle andere fantastische golfbanen die in de Algarve liggen. Voor de niet-golfers, op slechts 5 minuten rijden bevinden zich alle voorzieningen die het leven in de jachthaven, inclusief het casino, restaurants, bars en winkels te bieden hebben. Het strand bevindt zich op 3,5 km afstand.

Dit is niet alleen een ideale locatie voor golf liefhebbers, maar ook voor gezinnen met jonge kinderen of stellen die kunnen genieten van de rustige omgeving van de villa en tegelijkertijd de betoverende sfeer van de jachthaven en het lokale marktstadje Loule willen ervaren.

Het interieur van deze villa is zeer aantrekkelijk en biedt een mooie eet- en zithoek met comfortabele stoelen, open haard, satelliettelevisie, openslaande deuren met uitzicht op het zwembad. De eetkamer heeft openslaande deuren en een balkon met uitzicht op het zwembad en de tuin aan de voorzijde. Er is een aparte volledig ingerichte moderne keuken van alle gemakken voorzien. Er is een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden met airconditioning en een aparte complete badkamer met een douche op de begane grond. Op de eerste verdieping is er een tweepersoonskamer met airconditioning, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden met airconditioning en een aparte badkamer.

Buiten is er een prachtig zwembad en douche, met een tuin en gazon om te zonnebaden. Net buiten de keuken is er een ingebouwde barbecue met een overdekte eethoek, erg handig om je eten buiten te bereiden.

beschikbaarheid & prijzen AUTENTICAL Get Away From Mass Tourism

Autentical Selected



Het authentieke Portugal beleven? Boek hier:

Details


Type: Villa
Ruimte: 250m²
6 gasten (max 6)
3 Slaapkamers
4 Bedden
2 Badkamers

Fooien en extras

Eindschoonmaak: Inclusief
Barbecue: gratis
Internet: gratis
Ligbedden: gratis
Babybed: gratis

Huisregels

Geen huisdieren toegestaan
Roken niet toegestaan
Niet toegankelijk voor rolstoelers

Kinderen welkom

Autentical beveelt aan

Wij gebruiken het Your.Rentals systeem omdat dit het beste boekingsplatform voor de kleine nog niet ontdekt plaatsen is.

Neem contact op met Autentical

· Wat maakt Autentical anders dan de anderen?
Wij zijn de enigen die zorgvuldig unieke en spectaculaire accommodaties selecteren, ver weg van de toeristische gebieden.

· Waarom gebruiken wij het boekingssysteem Your.Rentals?
Your.Rentals is het voorkeursplatform voor eigenaren van unieke kleine 'geheime' accommodaties: zij presenteren zelf hun plaatsen en bepalen zelf de voorwaarden.

Het is zeker mogelijk om de toeristenmassa’s te mijden

Meer accommodaties AUTENTICAL Get Away From Mass Tourism