Wij zijn een Deens paar dat in de vroege ’90-jaren naar Andalusië zijn gekomen en waar we ons hart hebben verloren. We werkten daar als gidsen en na veel gereisd te hebben, keerden we voor iets meer dan 10 jaar geleden terug naar Andalusië. Sindsdien wonen en werken we daar.

Wij hebben de oude Andalusische boerderij ”El Arpa” in het Merengebied van Malaga gekocht en gerestaureerd. De appartementen verhuren we voor wandelaars, vogelaars, en andere natuurliefhebbers. We wonen en leven hier ook zelf. De belangstelling voor El Arpa was zo groot geworden dat we niet meer voldoende ruimte hadden voor diegenen die een appartement wilde huren. Daarom zijn we begonnen met behuizing te huren van andere huiseigenaren. Dit wordt nu inmiddels gedaan voor al meer dan 5 jaar.

Het begon met huizen in onze eigen regio, maar het verspreidde zich snel uit naar andere plaatsen in het binnenland, in Andalusië evenals de kusten. Eerst onze buren, familie, vrienden en kennissen gevraagd of we hun appartementen mochten verhuren. Zij hebben ons aanbevolen bij anderen, waardoor we nu een breed netwerk van huiseigenaren hebben waar we voor een paar jaar mee kunnen samenwerken. Hierdoor kunnen we met vertrouwen mooie, schone, veilige en unieke vakantiewoningen voor onze gasten leveren.

Authentieke en unieke accommodaties

Rikke & Michael

Unieke finca’s, landhuizen en dorpshuizen

Wij zoeken naar een vakantiehuis wat nog speciaal en uniek is. Je kunt er dus zeker
van zijn dat al onze huizen een aantal van deze kenmerken bezitten:
•Prachtige locatie
•Geweldig uitzicht
•Mooi decor
•Bijzondere architectuur
•Andalusische karakter
•Fraaie terrassen
Ook zijn ze schoon en goed onderhouden.

Nadat je een vakantiehuis hebt geboekt , brengen we je direct in contact met de huiseigenaar, zodat je de mogelijkheid hebt om speciale verzoeken en afspraken over de aankomst te coördineren.

Onze finca

Wij verzorgen de unieke vakantiehuizen van onze finca, waar we al onze energie in stoppen voor het creëren van de perfecte setting. Voor een heerlijke vakantie in de natuur tussen de bergen en meren.

Het is een oude boerderij, meer dan 100 jaar oud en het heeft nog genoeg Andalusisch karakter en geschiedenis.

De 6 studio’s voor 2 personen hebben we voorzien van grote ramen, waardoor er erg veel licht naar binnen komt. Vanuit je bed kun je op het meer kijken. Daarnaast vind je andere andalusische details, zoals een bakstenen keuken met originele schilderijen en aandacht voor detail.

De locatie is perfect gelegen in het centrum van Andalusië, met slechts 1 ½ uur naar alle belangrijke steden. Hoewel er geen huis in de dichte omgeving is, zitten we slechts op 4 km van de oude dam met 4 restaurants, camping en meer leven.

Zie onze eigen finca op deze link (Engels).

Bekijk de unieke accommodaties