Michael beveelt aan



Autentical beveelt aan

Wij vinden deze rustieke villa geweldig voor een verblijf op een originele, authentieke locatie met vissers en de lokale bevolking

Vanaf 15 € per nacht per persoon

Ga voor prijzen en beschikbare datums naar de kalender onderaan deze pagina

Rustieke villa voor 7-8 personen, met privé zwembad, air conditioning en gratis wifi

Villa São Miguel is een rustieke villa op 1 km van het strand van Armação de Pêra. De villa ligt in een rustige en perfecte omgeving om te verblijven met je familie en vrienden. Ver weg van de hectiek van de stad, maar dicht genoeg bij de winkels of restaurants.

De villa heeft drie slaapkamers, twee badkamers, woonkamer, zeer ruime eetkamer en een volledig uitgeruste keuken. Er is gratis wifi beschikbaar. De eigenaren van de villa wonen op de tweede verdieping en hebben een eigen ingang. Ze zijn altijd aanwezig, erg aardig en helpen je bij alles wat je nodig hebt.

Armação de Pêra, is een populaire badplaats in de Algarve. Het heeft een zeer gastvrije sfeer en er is voldoende keuze aan stranden. In de buurt van het oude gedeelte van de stad ligt Praia dos Pescadores (Vissersstrand). Hier tref je vaak vissers met hun netten langs het strand aan of ze zijn bezig om de traditionele vissersboten te herstellen. Veel van deze traditionele boten worden nog steeds gebruikt om te vissen. Je kunt ook een boottocht maken naar de fantastische grotten in de buurt van Armação de Pera of naar Benagil, dit is zeer zeker de moeite waard.

Praia da Armação de Pêra heeft veel toegangsplekken over de gehele lengte van het strand met diverse cafés en restaurants. Verschillende delen van het strand hebben specifieke namen zoals, Praia da Fortaleza, tegenover het enorme fort, Praia do Mini Golf, dat zoals de naam al doet vermoeden, naast een midgetgolfbaan. De baan is nu verdwenen maar voor tientallen jaren was dit de ontmoetingsplek voor veel vakantiegezinnen. De baan is vervangen door een prachtige tuin met banken om te ontspannen en te genieten van het uitzicht.

beschikbaarheid & prijzen AUTENTICAL Get Away From Mass Tourism

Autentical Selected



Wil je het authentieke Portugal ervaren? Boek dan hier:

Details


Type: Villa
Ruimte: 140m²
7 gasten (max. 7)
3 slaapkamers
2 Badkamers
License: 13139/AL

Fooien en extra's

Eindschoonmaak: Inclusief
Baby bed: gratis

Huisregels

Huisdieren niet toegestaan
Feestjes niet toegestaan
Niet toegankelijk voor rolstoelers
Roken niet toegestaan
Kinderen welkom

Autentical beveelt aan

Wij gebruiken het Your.Rentals systeem omdat dit het beste boekingsplatform voor de kleine nog niet ontdekt plaatsen is.

Neem contact op met Autentical

Wat maakt Autentical anders dan de anderen?
Wij zijn de enigen die zorgvuldig unieke en spectaculaire accommodaties selecteren, ver weg van de toeristische gebieden.

Nog nooit van het boekingssysteem Your.Rentals gehoord?
Your.Rentals is het aangewezen systeem voor eigenaren van unieke kleine 'geheime' plaatsen - ze bieden hun plaatsen autonoom aan en bepalen zelf de voorwaarden.

Veilig boeken via het Your.Rentals systeem (in Engels). Meer dan 5.000 uiterst tevreden gasten sinds 2007.


Het is zeker mogelijk om de toeristenmassa’s te mijden

Meer accommodaties AUTENTICAL Get Away From Mass Tourism