Michael beveelt aanAutentical beveelt aan

Wij vinden dit huisje erg mooi en gezellig. Het is ideaal voor diegenen die in de natuur wil verblijven, weg van de drukte maar nog steeds dichtbij de kust.

Vanaf 20 € per nacht per persoon

Ga voor prijzen en beschikbare datums naar de kalender onderaan deze pagina

Ben je een liefhebber van rust en wilde natuur. Wil je weg van de drukte van toersisten, dan is Quinta da Murteira de perfecte plek voor je. Dit unieke huisje heeft meer dan drie hectare grond en ligt in een natuurresservaat. De ideale plek om te genieten van de rust en natuur, weg van alle drukte!

Quinta da Murteira ligt in het oostelijk deel van de Algarve. Het is slechts 15 minuten rijden van Tavira, de lagune (ornithologisch reservaat) en prachtige zandstranden. Door de centrale ligging kan het een startpunt zijn om het zuiden van Portugal te ontdekken of het nabijgelegen Andalusië. Spanje ligt op slechts 40 km afstand en Sevilla ligt op 180 km afstand.

ABij ‘Quinta da Murteira’ vind je vooral absolute rust, maar ook een gulle zon en zang van verschillende vogels. Je kunt er wandelen in het schitterende gebied of … ontspannen bij het zwembad.

beschikbaarheid & prijzen

AUTENTICAL Get Away From Mass Tourism

Autentical SelectedWil je het authentieke Portugal ervaren? Boek dan hier:

Details


Type: Huisje
Ruimte: 50m²
2 gasten (max.: 2)
2 slaapkamers
2 bedden
2 Badkamers
License: 10446 AL

Fooien en extra's

Geen

Huisregels

Huisdieren niet toegestaan
Roken buiten toegestaan
Niet geschikt voor kinderen
Niet toegankelijk voor rolstoelers
Feestjes niet toegestaan

Autentical beveelt aan

Wij gebruiken het Your.Rentals systeem omdat dit het beste boekingsplatform voor de kleine nog niet ontdekt plaatsen is.

Neem contact op met Autentical

· Wat maakt Autentical anders dan de anderen?
Wij zijn de enigen die zorgvuldig unieke en spectaculaire accommodaties selecteren, ver weg van de toeristische gebieden.

· Waarom gebruiken wij het boekingssysteem Your.Rentals?
Your.Rentals is het voorkeursplatform voor eigenaren van unieke kleine 'geheime' accommodaties: zij presenteren zelf hun plaatsen en bepalen zelf de voorwaarden.

Veilig boeken via het Your.Rentals systeem (in Engels). Meer dan 5.000 uiterst tevreden gasten sinds 2007.


Het is zeker mogelijk om de toeristenmassa’s te mijden

Meer accommodaties AUTENTICAL Get Away From Mass Tourism
Nabij Tavira en Faro zwembad slaapkamer Mooi landelijk huisje in de buurt van Tavira en Faro keuken slaapkamer Mooi landelijk huisje tuin terras zwembad Mooi landelijk huisje met prive zwembad voor 2-4 personen in de buurt van Tavira en Faro