Michael beveelt aan



Autentical beveelt aan

Wij vinden dit traditionele landhuis in Algarvische stijl erg gezellig. De perfecte plek, met een prachtig uitzicht, weg van alles, maar dichtbij de kust

Vanaf 25 € per nacht per persoon

Ga voor prijzen en beschikbare datums naar de kalender onderaan deze pagina

Gezellig & rustig landhuis voor 4 personen, met privé zwembad net achter de kust.

Deze villa staat in een prachtige en rustige omgeving en is de ideale plek om er even tussenuit te zijn. Het is een prachtige villa met privézwembad, gebouwd in traditionele algarvische stijl met een adembenemend uitzicht.

De villa ligt in de heuvels op drie hectare grond, in een vallei met een adembenemend spectaculair uitzicht. Op de heuvels is er een overvloed aan exotische wilde bloemen, van orchideeën tot gewone madeliefjes, die groeien onder de oude olijf- en johannesbroodbomen. Het is een naturalistisch paradijs en een genot voor kunstenaars. De rustige omgeving biedt je rust en nodigt je uit voor lange wandelingen. De villa ligt op 2 km afstand van het centrum van Santa Catarina, een typisch landelijk dorp in de regio.

beschikbaarheid & prijzen

Santa Catarina Centre is een typisch landelijk dorp wat ligt op 2 km afstand. Het bevat een mix van taverna’s, cafés, minimarkten, een postkantoor en een bank. Dagelijks is er een kleine groente- en fruitmarkt. Eens per maand is er een traditionele Portugese zondagsmarkt, waar je van alles kunt vinden, van geiten tot leerwerk, T-shirts en lokale culinaire specialiteiten. Op ca. 15km in het oostelijke deel van de Algarve ligt het oude en pittoreske stadje Tavira. Tavira biedt voor elk wat wils, historische kerken, een kasteel en een museum, een kleurrijke markt, uitstekende winkelmogelijkheden en tal van bars en restaurants.

Een deel van de kust bij Tavira behoort tot het nationaal park da Ria Formosa. Het bestaat uit duinen, een lagunecomplex, wat langs de kust loopt en staat bekend als Ilha da Tavira. Het is een paradijs om vogels te spotten. Het strand van het eiland Tavira is bereikbaar met een veerboot. Op het strand zijn er cafés, bars en restaurants. Ze serveren van alles, van sandwiches tot regionale gerechten en schelpdierdelicatessen. Je kunt er zeilen, windsurfen, waterfietsen en er zijn parasols aanwezig. Zelfs in augustus is het strand relatief rustig.

In het nationaal park vind je het strand Barril. Er gaat een miniatuur trein die heen en weer pendelt door het natuurreservaat naar het strand van Barril. Een leuke activiteit voor kinderen die dol zijn op de trein. Er is een goed zelfbedieningsrestaurant en bar op het strand. Tevens zijn er aantrekkelijke cafés en één keer per week kun je er dansen. Er zijn mogelijkheden om te tennissen, windsurfen, beachvolleybal en waterfietsen. Verder kun je er prachtig wandelen op de kilometers mooie, rustige, met duinen omzoomde stranden.

Op 20 min rijden vind je verschillende andere stranden: Fuseta (14km) Ilha da Armona of Olhao,(boot) Praia Verde, (38km) Praia Cabeca,(36km) Manta Rota (33km) en Monte Gordo (40km) Het zijn populaire familiestranden met wit zand en goede voorzieningen.

AUTENTICAL Get Away From Mass Tourism

Autentical Selected



Wil je het authentieke Portugal ervaren? Boek dan hier:

Details


Type: Landhuis
Ruimte: 80m²
4 gasten (max: 4)
2 slaapkamers
3 bedden
2 Badkamers
License: AL755

Fooien en extra's

Baby bed: 30 € Per week

Huisregels

Roken buiten toegestaan
Feestjes niet toegestaan
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom
Beperkt toegankelijk voor rolstoelers

Autentical beveelt aan

Wij gebruiken Your.Rentals omdat dit het beste boekingsplatform is voor de kleine nog niet ontdekte plaatsen.

Neem contact op met Autentical

Wat maakt Autentical anders dan de anderen?
Wij zijn de enigen die zorgvuldig unieke en spectaculaire accommodaties selecteren, ver weg van de toeristische gebieden.

Nog nooit van het boekingssysteem Your.Rentals gehoord?
Your.Rentals is het aangewezen systeem voor eigenaren van unieke kleine 'geheime' plaatsen - ze bieden hun plaatsen autonoom aan en bepalen zelf de voorwaarden.

Veilig boeken via het Your.Rentals systeem (in Engels). Meer dan 5.000 uiterst tevreden gasten sinds 2007.


Het is zeker mogelijk om de toeristenmassa’s te mijden

Meer accommodaties AUTENTICAL Get Away From Mass Tourism
Tuin Terras Huisje met uitzicht