Michael beveelt aan



Autentical beveelt aan

We vinden deze ecologische kamer, wat gemaakt is uit klei uniek. Een geweldige ervaring in de natuur om helemaal tot rust te komen.

Vanaf 61 € per nacht per persoon

Ga voor prijzen en beschikbare datums naar de kalender onderaan deze pagina

Toca dos Lobos, een unieke B&B voor 1-2 personen, in een ecologische hut gemaakt met klei uit Serra d’Arga en beschilderd met aarde

Toca do Lobos, een kamer gecreëerd in een kleine ecologische hut, met een geweldig uitzicht over het dorp en de bergen en waar je ’s nachts nog steeds het gehuil van de wolven kunt horen

Toca dos Lobos is gelegen in het landelijke Hotel “quintinha D`arga”, wat een rustieke en elegante sfeer uitstraalt. De kamer is gecreëerd in een kleine ecologische hut, gemaakt met klei uit Serra d’Arga en beschilderd met de aarde die je verwelkomt. Het heeft een geweldig uitzicht, over het dorp en de bergen, waar je ’s nachts nog steeds het gehuil van de wolven kunt horen. De kamer heeft een eigen badkamer en er is WiFi beschikbaar. Er is een buitenzwembad aanwezig en tegen een vergoeding kun je er paardrijden.

Een uitgebreid en gevarieerd continentaal ontbijt is bij de prijs inbegrepen en wordt elke ochtend geserveerd in de eetzaal. De accommodatie beschikt verder over een restaurant, “a Tasca da Quintinha”, waar gasten kunnen genieten van traditioneel gekookte Portugese maaltijden. De maaltijden kunnen binnen worden genuttigd, of in de eethoek buiten, met uitzicht op het zwembad. Er is ook een snackbar voor lichte maaltijden, snacks, verfrissende drankjes en cocktails aanwezig.

In de omgeving zijn er verschillende wandelpaden om de natuurlijke lagunes van Serra d’Arga te ontdekken. Tevens zijn er gratis fietsen beschikbaar voor gasten die de regio willen verkennen.

Toca do Lobios, ligt op 20 minuten rijden van Ponte de Lima (het oudste dorp van Portugal) en 15 minuten rijden van de Spaanse grens. De historische stad Viana do Castelo ligt op 20 minuten rijden. Valença ligt op 30 minuten rijden en Vila Nova de Cerveira ligt op 15 minuten rijden. De stranden van Vila Praia de Âncora en Moledo liggen op 8 km afstand. De middeleeuwse stad Caminha ligt op 10 km afstand.
De internationale luchthaven van Porto ligt op 47 minuten rijden van Quintinha D`arga.

beschikbaarheid & prijzen AUTENTICAL Get Away From Mass Tourism

Autentical Selected



Wil je het authentieke Portugal beleven? Boek dan hier:

Details


Type: Gastenkamer
Ruimte: 64m²
1 gast (max: 2)
1 Slaapkamer
1 bed
1 Badkamer

Fooien en extras

Eindschoonmaak: Inclusief
Baby bed: 20 € Per nacht

Huisregels

Feestjes niet toegestaan
Huisdieren toegestaan
Roken niet toegestaan
Toegankelijk voor rolstoelers
Kinderen welkom

Autentical beveelt aan

Wij gebruiken het Your.Rentals systeem omdat dit het beste boekingsplatform voor de kleine nog niet ontdekt plaatsen is.

Neem contact op met Autentical

Wat maakt Autentical anders dan de anderen?
Wij zijn de enigen die zorgvuldig unieke en spectaculaire accommodaties selecteren, ver weg van de toeristische gebieden.

Nog nooit van het boekingssysteem Your.Rentals gehoord?
Your.Rentals is het aangewezen systeem voor eigenaren van unieke kleine 'geheime' plaatsen - ze bieden hun plaatsen autonoom aan en bepalen zelf de voorwaarden.

Het is zeker mogelijk om de toeristenmassa’s te mijden

Meer accommodaties AUTENTICAL Get Away From Mass Tourism