Door Autentical expert Michael Madsen.

Onze suggestie is om 1-3 uitvalsbasissen te kiezen en van hieruit te vertrekken. Maak zo een combinatievakantie aan de Atlantische kust en het binnenland van Andalusië.

 

Het ergste wat je kan doen is van stad naar stad rijden. Telkens één nacht op een plaats verblijven. Dan ben je er van verzekerd dat je niks anders krijgt te zien dan toeristen en overladen bezienswaardigheden. Blijf nooit korter dan drie dagen op een plek – liefst zelfs een hele week.

Het grootste deel van de trekpleisters en steden kunnen bereikt worden vanaf centraal-gelegen ‘basissen’ – dus een leuke verblijfplaats dat je de kans biedt om grote bezienswaardigheden te bezoeken, maar ook de kleinere, onverwachte niet overslaat.

Kies bijvoorbeeld een week in het midden van Andalusië en nadien een week aan de Atlantische kust – van hieruit krijg je het meeste van Andalusië te zien.

Ons voorstel voor jouw combinatievakantie met de Atlantische kust en een centraal gelegen plek in Andalusië.

 

Andalusische Binnenland:

   

Een week in het merengebied van Malaga, heel centrale ligging om Granada, Cordoba en Ronda te bezoeken – en vervolgens een week aan de Atlantische oceaan.

 

De Atlantische Kust:

 

Geen van de accommodaties kan direct geboekt worden, maar moeten op voorhand aangevraagd worden. Laat ons weten als u meer wilt weten over dit combipakket:

 

Informeer bij Autentical

 

Meer accommodatie